Kdy objednat, aby byl dárek včas pod stromečkem? 

Jaká je prosincová otevírací doba v kamenné prodejně?

Kde si ještě můžete nakoupit? Ve dnech 14. - 16.12.  2018 se opět těšíme na Vaši návštěvu ve stánku NANOSILVER v obchodním centru Frýda ve Frýdku-Místku. Přijďte nakoupit vánoční dárky k nám, v nabídce budeme mít i vánoční balíčky za zvýhodněné ceny. 

Zavolejte nám  604 915 654 (Po: 12-16.30, Út - Pá: 8.30-16.30)
Nákupní košík 0ks - 0 Kč

Váš nákupní košík neobsahuje žádné zboží.

Cookies


Společnost Nanotrade s.r.o., se sídlem Dolní Novosadská 41/26, 779 00 Olomouc - Nové Sady, IČ 45307971, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 20888 užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webu, cílení reklamy a přizpůsobení zobrazení webových stránek www.nanosilver.cz. Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu společnosti. Cookies pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu.

Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google a Facebook.

Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.

Sbírání údajů o chování návštěvníků webu je aktivováno z podnětu návštěvníka webu, vyjádřeného aktivním zaškrtnutím možnosti „Souhlasím“, která následuje za upozorněním v dolní části webové stránky, znějícím následovně: „Provozovatel webu, společnost Nanotrade s.r.o., sídlem Dolní Novosadská 41/26, 779 00 Olomouc - Nové Sady, IČ 453 07 971, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě vašeho souhlasu také pro retargeting."

Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých marketingových cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče.

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – společnost výmaz provede, pokud není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy společnosti
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Společnost Nanotrade s.r.o. shromažďuje na webových stránkách www.nanosilver.cz následující soubory cookies:

Typ

Název

Účel

Expirace

Cookies třetích stran

Google Analytics

Získání statistických informací

50 měsíců

Cookies třetích stran

Google Adwords

identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Google, opětovné cílení reklamy (retargeting)

30 dní max 540 dní

Cookies třetích stran

Sklik

identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Seznam, opětovné cílení reklamy (retargeting)

30 dní max 540 dní

 

Jak odmítnout používání souborů cookie

Používání souborů cookie lze nastavit pomocí Vašeho internetového prohlížeče. Většina prohlížečů soubory cookie automaticky přijímá již ve výchozím nastavení. Soubory cookie lze pomocí Vašeho webového prohlížeče odmítnout nebo nastavit užívání jen některých souborů cookie.

Informace o prohlížečích a o způsobu nastavení předvoleb pro soubory cookie můžete nalézt na následujících webových stránkách:

Chrome

Firefox

Internet Explorer

 

Máte nějaké dotazy nebo připomínky?
Vaše e-mailová adresa:   
Váš dotaz:
2 + 3 = (antispam)
Registrace do newsletteru

Buďte v obraze s naším newsletterem! Zajímavé akce, slevy, trendy a novinky.



Zajímají Vás naše novinky? Chcete si nakoupit s výraznou výhodou?
Pokud se registrujete k odběru novinek, získáte 50 Kč slevu na první nákup.

novinky nanosilver

 



Odebíráním newsletteru jsem si přečetl/a upozornění, které se týká ochrany os. údajů a bezpečnosti.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.